Thư cám ơn ROF của Sr Maria Trần Thị Lan, Quảng Bình

Mái Ấm Hy Vọng Vincente Cộng đoàn Mến Thánh Giá Hướng Phương,

Quảng Trạch- Quảng Bình

ĐT: Cell 0084 367308762

Email: mtghp2005@yahoo.com

Hướng Phương, ngày 29/7/2019

Trọng kính Bác Phạm Đăng Khải và quý ân nhân trong Hội ROF!

Với tâm tình đầy xúc động, tri ân và cảm tạ, con gửi thư này đến quý ân nhân trong Hội để cám ơn tấm lòng quảng đại và sự nhiệt tình, hy sinh, cộng tác ủng hộ tiền để giúp cho 115 em khuyết tật và mồ côi do chúng con nuôi dưỡng.

Hôm nay ngày 29/7/2019 bác Phạm Đăng Khải đã gửi $500usd  tiền của Hội để giúp các em khuyết tật của chúng con, Sự quan tâm giúp đỡ của Hội là niềm vinh hạnh, là nguồn động viên quý báu cho những mãnh đời bất hạnh do chúng con nuôi dưỡng.

Kính thưa quý ân nhân trong Hội, Mái Ấm của chúng con được thành lập từ năm 2008, hiện tại có 115 cháu khuyết tật và mồ côi, với nhiều độ tuổi khác nhau, trong đó có các cháu bại não, chậm phát triển, đao, mù, câm, điếc, bại liệt, thần kinh, những trẻ mồ côi và những cô gái lầm lỡ. Hiện tại, các cháu đã có nhà ở nhưng mọi thứ đang thiếu và thiếu nhiều lắm, các cháu mong được ăn ngon một ngày cũng khó, bởi vì số lượng các em quá đông.

Trong những năm gần đây, chúng con gặp rất nhiều thiên tai, chúng con không biết phải sống thế nào trước một tương lai đang mịt mù, trong lúc chúng con đang gặp khó khăn thì Hội đã nhiều lần gửi  tiền đế giúp chúng con, chúng con rất hạnh phúc và trân trọng món quà quý báu và rất ý nghĩa này.

Chúng con không thể kể ra hết được tất cả mọi công sức của từng người để cám ơn. Bù lại, Chúa là Đấng thấu suốt mọi công trạng của từng người trong chúng ta, cầu xin Chúa trả công bội hậu cho quý ân nhân trong Hội và gia đình.

Xin quý vị tiếp tục giúp đỡ chúng con trong tương lai, nếu có thể được xin quý vị giới thiệu bạn bè để mọi người chung tay với chúng con để cưu mang những mãnh đời bất hạnh,  vì nơi đây chúng con cần làm bàn tay của Hội cũng như mọi người.

                                                                                    Trân trọng cảm ơn và kính chào. 

 

      Sr. Maria Trần Thị Lan

        Phụ trách cộng đoàn

Published by reachingoutfoundation

REACHING OUT FOUNDATION A Not-For-Profit Corporation P.O. Box 41848, Long Beach, CA 90853 - Office Tel (818) 919-6745 - Cell (818) 288-1843 Email: khaidangpham@yahoo.com Website: http://reaching-out-foundation.org President, Thanhmy Nguyen History Reaching Out Foundation, formerly Nhom Thien Hoi Glendale, began its work in 1992, mobilized a grassroots effort to establish and organize a non-profit organization. Reaching Out Foundation is now recognized as an IRS 501 (c) (3) charitable organization and has continued its second decade to work to help orphanages, the elderly and disabled patients in nursing homes. Our Mission To reach out and offer educational and financial assistance to those who have the will but not the means to lead a meaningful, dignified and peaceful existence. Objectives -To work directly with administrators and caretakers of orphanages, hospitals and nursing homes in Viet Nam. -To provide exemplary civic and community volunteerism for younger generations. Operation -Reaching Out Foundation receives no government funding. Its resources come from general public support and fundraising. Currently, all staff members are volunteers and receive no compensation for their services. Administrative costs are currently covered by the founders and sponsors. -Reaching Out Foundation provides support through charitable agencies that care for the disabled children, orphans and elderly people in Viet Nam and in the United States. These agencies must be reputable, embrace and have in-lined purpose with the Mission Statement and Objectives of the Reaching Out Foundation. Highlight of Activities -Fundraising • Host fundraising banquets • Solicit donations from individuals and corporations -Community Out Reach • Perform free live entertainment for nursing homes in Orange County, California • Publish reports on ROF’s website Highlight of Beneficiaries -Contribute financial assistance to: • Vietnamese Buddhist Messengers of Love in Việt Nam • Care Orphans Institutes, Viet Nam • Disabled Children Institutes,Viet Nam • Disabled children Institutes, USA • American Red Cross, USA Founders and Full-Time Volunteers: -Thanhmy Nguyen, Co-Founder, serves as the Foundation’s President and Band Leader of the ROF Live Stage Band Former professional singer/entertainer Former Employee for Air Viet Nam, RVN Retired Associate Accountant for Ferguson Corp., USA -Khai D. Pham, Co-Founder, serves as Secretary/Treasurer Former Helicopter Pilot of the Vietnamese Air Force/ARVN Retired Sr. Logistics Engineer for Northrop Grumman Corp., USA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: